WM deli

Kreikan Kreetan saaren herkut verkkokaupasta

Kreikan Kreetan saarella on aurinkoinen ja lämmin välimerellinen ilmasto, rikas maaperä sekä meri, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet upeille herkkutuotteille. WM delillä on tarjolla erilaisia Kreetan saaren korkealuokkaisia herkkuja kuten oliiviöljyjä, avokadoöljyä, balsamicoja ja merisuolaa.

WM delin Kreetalaiset herkut löytyy verkkokaupastamme www.wmdeli.fi  

Voit myös halutessasi tulla tutustumaan ja ostamaan näitä tuotteita varastomyymälästämme, osoite Asematie 1, Paimio. Muista varmistaa, että olemme paikalla, kun tulet puhelin 050 500 1615.


Kreetalaiset herkkutuotteet

Kreetan saarelaisten rakkaus omaan luontoon ja sen antiin, on tartuttanut myös meidän rakkauden Kreetan saaren ja sen tarjoamiin herkkuihin. Olemme vuosikymmeniä nauttineen Kreetalaisista upeista herkuista ja nyt tuotevalikoimastamme löytyy monenlaisia herkkuja, jotka ovat todella laadukkaita ja perhetiloilta tuotettuna. 


Kreetan saaren oliiviöljy

Kreikan Kreetalaista oliiviöljyä on kehuttu maailman parhaimmaksi oliiviöljyksi. Kreetalaiset viljelijät poimivat oliivit käsityönä ja oliiviöljy valmistetaan tuoreena. Oliiviöljyä valmistetaan myös erilaisina laatuluokkina ja WM delin valikoimista löytyy parhaimpia sekä korkeimman laatuluokan tuotteita kuten ekstra-neitsytoliiviöljy. Olemme valikoineet tuotteita, joita valmistaa perheomisteiset tilat ja tuotteet ovat valmistettu luontoa kunnioittaen, pääosin luomuna.

On hyvä muistaa käyttää oliiviöljy tuoreena, öljypullon etiketistä löytyy parasta ennen- päiväys. Lisäksi on huomioitava, jotta korkea laatu pysyy hyvänä, niin oliiviöljy säilytetään oikealla tavalla, valolta suojattuna ja huoneen lämmössä.

Hyvän oliiviöljyn tunnistaa aistinvaraisesti kuten haistamalla. Hyvä oliiviöljy tuoksuu raikkaalta, vihermäiseltä ja hedelmäiseltä. Huono oliiviöljy maistuu tunkkaiselta, eltaantuneelta ja etikkaiselta.


Jokainen tuote tuo aurinkoiset terveiset Kreetan saarelta!